Vi är en auktoriserad Fordverkstad

Ford bilverkstad

Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning,
den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid
Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder
och körsträcka på bilen.

Här hittar du våra serviceerbjudanden

Vi vill gärna uppfylla alla våra kunders önskemål – oavsett hur unika de är. Det här sträcker sig inte bara till vår service.

Genom det stora utbudet av tillbehör kan du skräddarsy din Ford precis som du vill.

Tekniker utbildade av Ford

Bara en auktoriserad verkstad har tekniker som är utbildade av Ford, Ford-specifika verktyg och den senaste datoriserade utrustningen som har skräddarsytts för din Ford. Vi kan din Ford. Det är därför vi erbjuder rätt underhållstjänster och tillbehör, tillsammans med förstklassiga reparationer, en förmånlig försäkring och ett ”På väg”-paket – allt från ett och samma ställe.

Ford originaldelar

Din Ford startar sitt liv fullt utrustad med Ford originaldelar, var och en formgiven och konstruerad för att prestera på topp och passa perfekt och säkert ihop med alla andra delar. Fortsätt med det, för att se till att din bil förblir säker och högpresterande.

När din bil blir äldre kan den behöva mer skötsel. Med våra ersättningsdelar, servicegenomgångar och reparationer till rimliga priser kan vi hjälpa dig att hålla kostnaderna under kontroll – oavsett hur gammal din Ford är. Du kan välja den bästa lösningen för dina och din Fords behov.

Ford Blue service

Vid service hos en auktoriserad Fordverkstad får du Ford Assistans kostnadsfritt i 1 år fram till nästa schemalagda service. Och du kan alltid vara säker på att Ford har konkurrenskraftiga priser. För Fordbilar äldre än sex år finns det prisvärda alternativet Ford Motorcraft Originalservice. Gemensamt för båda alternativen är att de utförs av kunniga tekniker som arbetar med Fords material igenom hela processen.

Läs mer: http://www.ford.se/Agande/Motorcraft

Med andra ord – precis det din Ford förtjänar.