Lediga jobb

 

 

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

– Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

– Utbildning och utveckling.

– En fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

– Goda förtjänstmöjligheter.

——————————————————————————————————————————-

Erfaren bilskadereparatör/bilplåtslagare sökes till Kindwalls i BARKARBY

  • antal lediga tjänster 2 st.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som bilskadereparatör arbetar du med att laga krockskadade bilar genom att byta och rikta karosser, göra svets- och limarbeten i plåt och plast, förbereda för lackering och även demontera och montera teknisk utrustning. I arbetet samverkar du med skaderäknare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:

För att arbeta som bilplåtslagare på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning på skadereparation alternativt plåtslagarutbildning. Vi har krav till denna tjänst att du är erfaren plåtslagare och att du har kunskap och erfarenhet i att arbeta med större strukturskador, ex byte bakskärm, byte tröskel, utför arbeten med större riktytor samt att du klarar att byta vindrutor. Att du är van i att arbeta med Cabas samt i Cabplans planeringssystem är ett krav. B-körkort och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är en självklarhet för denna tjänst.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Varaktighet tills vidare, heltid.

Fast lön

Sista ansökningsdag: 2022-08-30

Välkommen med din ansökan till magdalena.ohrstedt@kindwalls.se

har du frågor om tjänsten kan du ringa Magdalena 076-7987910