Om oss

Kindwalls-118 small

 

 

 

 

 

OM OSS:

Varumärket Kindwalls etablerades redan 1932. Sedan augusti 2012 äger Daniel Öhrstedt tillsammans Magdalena Öhrstedt företaget. I dagsläget finns två fullserviceverkstäder både norr och söder om Stockholm City och vi är auktoriserad märkesverkstad för Ford, Mazda, Peugeot samt Saab.

Kindwalls omsätter ca 58 miljoner kronor och 45 st skickliga medarbetare möter omkring 5.800 st kunder varje år.

-”Kindwalls kunder skall mötas av en engagerad och nyfiken personal, och vårt mål är att varje besökare på våra verkstäder skall lämna oss som en nöjd kund” säger Magdalena.

-”Kindwalls skall vara den seriösa och attraktiva samarbetspartnern till bla.försäkringsbolag och de 3 märken vi är auktoriserade för. Vi skall vara ett företag marknaden talar gott om” säger Daniel.

För att tillsammans nå vårt mål så arbetar vi alla på Kindwalls verkstäder efter våra 3 värdegrunder:

ANSVAR

Vi tar ansvar som gör oss framgångsrika både som individ, grupp och företag. Vi tar ansvar för våra egna handlingar och är stolta över att vara en del av Kindwalls verkstäder.

SAMARBETE

Vi tror på människans unika förmåga och har tilltro till varandra. Vi jobbar gemensamt för att nå våra mål där vår egen insats bidrar till framgången. Vi har kul tillsammans och är stolta.

RESULTAT

Vi drivs av att göra bra affärer och nå våra mål. Vi använder våra pengar och resurser på ett smart sätt. Vi är öppna och tydliga. Vi genomför, följer upp och återkopplar.