Transportbilsservice

Din transportbil är ett kommersiellt fordon. Du behöver bilen i din verksamhet, den hjälper dig att göra affärer och att leverera eller transportera det du lovat dina kunder. Därför lovar vi dig att vi kan leverera professionell och pålitlig service som håller igång din verksamhet.

Vi påbörjar alltid reparationen inom 24 timmar

Det kostar pengar att låta bilen stå. Vid driftstopp garanterar vi att din bil blir prioriterad på våra verkstäder. Vi hjälper dig att ha bilen ur drift så lite som möjligt och vi utför alla typer av garantiarbeten oavsett vilken bilmodell du har.

Vi är proffs på din bil

Vi kan transportbilar. Våra mekaniker och tekniker är speciellt utbildade av Ford för att uppfylla de stränga krav på teknisk kompetens, kvalitet och kundservice som ställs på originalservice.  Vi har rätt verktyg och har de senaste programvarorna och uppdateringarna. Allt för att servicen på din transportbil ska bli så bra som möjligt.

Ford Assistans

Samtliga Ford Transportbilar har 1 års Ford Assistans från det att de köps nya. Därefter förlängs den varje gång du servar den hos oss och gäller fram till nästa schemalagda service. Med Ford Assistans får du hjälp vid ett eventuellt driftstopp, antingen med på plats-reparation eller bärgning till närmaste Ford verkstad.

Husbilar

Vi har dessutom möjlighet att ta emot husbilar, med ett max centrum axelavstånd av 3 500 mm.