LÅT DIN MAZDA VARA EN MAZDA ÄVEN EFTER SERVICE

 

Vi är auktoriserad Mazda verkstad. Hos oss får du alltid 1 års fri assistans när du servar din bil.

Det innebär att du som Mazda-ägare kan lämna din bil på service hos oss och vara trygg i att du får kvalitativ service utförd av specialister.

Mazda prisgaranti på originalservice 

Vi på Kindwalls verkstäder bryr oss både om dig och din bil. När du servar din bil hos oss får du professionell service till ett bra pris. För bilen innebär det körglädje, säkerhet och ett bra andrahandsvärde. Läs mer http://www.mazda.se/kopa-aga/mazda-tjanster/oversikt/

Tror du att originalservice är dyrt? Glöm det!

Vi vill slå hål på myten om att skulle vara dyrare att gå till en märkesverkstad än till någon av de fristående verkstäderna. Därför har vi infört en prisgaranti. Våra priser tål att jämföras. Vi garanterar dessutom att samtliga punkter i våra servicescheman alltid utförs vid service. Med Mazdas prisgaranti får du, förutom förstklassig service till rätt pris, även:

 • Uppdaterad digital servicebok
 • Endast Mazda originaldelar och Mazda-oljor av rätt kvalitet specialanpassade till din bil
 • Endast mekaniker som är specialutbildade på Mazda
 • 12 månaders fri Mazda Vägassistans upp till din bil är 10 år gammal
 • Servicegaranti på alla arbeten i ett helt år.

Prissättning utan överraskningar

Vår mekaniker går igenom servicen med dig i förväg, så att du inte får några obehagliga överraskningar på slutet. Du får ett totalpris i förväg, inklusive delar, olja och moms. Efteråt får du information om vilken service din bil kan behöva i framtiden.

Utbildning och utrustning

Mekanikerna på Kindwalls verkstäder får regelbunden utbildning och kan den senaste tekniken – så att vi kan säkerställa bästa tänkbara service av din bil. De arbetar alltid med de senaste verktygen och med toppmodern diagnostikutrustning. De har full koll på våra tekniska informationssystem, allt för att du ska få ännu bättre service.

Digital servicebok

All rutinservice som utförs hos oss på Kindwalls verkstäder sparas i Mazdas digitala servicebok . Det förhindrar bedrägerier, ökar andrahandsvärdet och ger dig full koll på bilens servicehistorik.

Mazda-service när det passar dig

När du bokar nästa service ser vi till att hitta en tid som passar dig. Hör med oss vilka alternativ som finns när du behöver ersättningsfordon.

Mazda Vägassistans

Mazdas vägassistans gäller i över 40 europeiska länder och ingår utan kostnad i din omfattande Mazda-garanti. Om du servar bilen hos en auktoriserad Mazda-verkstad som Kindwalls verkstäder så gäller vägassistans i 12 månader i taget tills bilen är 10 år (gäller från och med 1 april 2012) och ger:

 • Vägreparation på plats eller bogsering till närmaste Mazda-verkstad.
 • Starthjälp – låsöppning
 • Hjulbyte (punktering)
 • Hyrbil, max 3 dygn (+ev. helg)
 • Ersättning för logikostnader om du skulle behöva vänta på din Mazda när den repareras
 • 24-timmars hotline (08-541 702 10).

Mazdakortet

Har du Mazdakortet får du upp till 4 månader ränte- & betalningsfria köp hos Mazdas återförsäljare och auktoriserade Mazdaverkstäder. Det innebär att du inte behöver betala någon ränta under inköpsmånaden plus de 3 följande månaderna när du använder ditt Mazdakort. Du har möjlighet att utnyttja räntefriheten hur många gånger som helst, upp till din kreditgräns.