Vårt mål är att vara ditt förstahandsval när du skall välja bilverkstad!

BILSKADEREPARATÖR

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som bilskadereparatör arbetar du med att laga krockskadade bilar genom att byta och rikta karosser, göra svets- och limarbeten i plåt och plast, förbereda för lackering och även demontera och montera teknisk utrustning. I arbetet samverkar du med skadeberäknare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:

För att arbeta som bilplåtslagare på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning på skadereparation alternativt plåtslagarutbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med bilskadereparationer samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Varaktighet tills vidare, heltid.

Fast lön

Sista ansökningsdag: 2019-09-01

Välkommen med din ansökan till magdalena.ohrstedt@kindwalls.se

har du frågor om tjänsten kan du ringa Magdalena 076-7987910

—————————————————————————————————————-

Arbetsbeskrivning

Som reservdelsman kommer du dels att arbeta med att serva bilverkstaden med reservdelar, sälja reservdelar över disk, göra reservdelsbeställningar och sköta lagerhanteringen.

Din profil

För arbetet krävs en bakgrund från fordonsbranschen. Tekniskt intresserad samt ha kunskap om fordonskomponenter. Tjänsten som reservdelsman kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal samt externt med kunder. En nöjd kund bör vara det viktigaste för dig. Du ska kunna jobba med varierande arbetsuppgifter och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenhet och socialkompetens är meriterande.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning på gymnasienivå med fordonsinriktning. Utbildning utöver detta är meriterande. Ett par års erfarenhet av att arbeta med service eller liknande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten och vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av arbete med specifikt reservdelar. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem.Du har goda datakunskaper, gärna inom Officepaketet och det är meriterande om du dessutom har systemkunskaper inom Automaster.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2019-05-30

Välkommen med din ansökan till daniel.ohrstedt@kindwalls.se  Har du frågor om tjänsten kan du ringa Daniel på 070-2028440