Under 2020 lämnade 3.780 st Fordägare sin bil på våra verkstäder!

Vi är auktoriserad Fordverkstad                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Genom att lämna bilen till oss kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen. Vi servar alltid din bil med Ford originaldelar och ser oss gärna som Fordägarens favorit och förstahandsval när det är dags för service.v7gtrfyqp58stngqodvh service Ford

Fords servicelöften:

-Teknisk kompetens. Bara en auktoriserad verkstad har tekniker som är utbildade av Ford, Ford-specifika verktyg och den senaste datoriserade utrustningen som har skräddarsytts för din Ford.

-Praktiskt tänkande. Vi kan din Ford. Det är därför vi erbjuder rätt underhållstjänster och tillbehör, tillsammans med förstklassiga reparationer, en förmånlig försäkring och ett ”På väg”-paket – allt från ett och samma ställe.

-Flexibilitet. Vi vill gärna uppfylla alla våra kunders önskemål – oavsett hur unika de är. Det här sträcker sig inte bara till vår service. Genom det stora utbudet av tillbehör kan du skräddarsy din Ford precis som du vill.

-Ford Originaldelar. Din Ford startar sitt liv fullt utrustad med Ford originaldelar, var och en formgiven och konstruerad för att prestera på topp och passa perfekt och säkert ihop med alla andra delar. Fortsätt med det, för att se till att din bil förblir säker och högpresterande.

-Slitagereparationer. När din bil blir äldre kan den behöva mer skötsel. Med våra ersättningsdelar, servicegenomgångar och reparationer till rimliga priser kan vi hjälpa dig att hålla kostnaderna under kontroll – oavsett hur gammal din Ford är. Du kan välja den bästa lösningen för dina och din Fords behov.

Vid service hos en auktoriserad Fordverkstad får du Ford Assistans kostnadsfritt i 1 år fram till nästa schemalagda service.
 Och du kan alltid vara säker på att Ford har konkurrenskraftiga priser. För Fordbilar äldre än sex år finns det prisvärda alternativet Ford Motorcraft Originalservice. Gemensamt för båda alternativen är att de utförs av kunniga tekniker som arbetar med Fords material igenom hela processen. Läs mer: http://www.ford.se/Agande/Motorcraft
Med andra ord – precis det din Ford förtjänar.