ERFAREN FORDMEKANIKER SÖKES TILL VÅR VERKSTAD I BARKARBY

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.                   Vi erbjuder dig:
– Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.
– Utbildning och utveckling.
– En lite mer personlig fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter, och bra arbetstider.
– Goda förtjänstmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Ford. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:

För att arbeta som bilmekaniker på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har flera års erfarenhet av att arbeta både med FORD personbilar samt även FORD transportbilar. Du bör ha goda kunskaper inom Ford samt vara utbildad Fordtekniker.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Välkommen med din ansökan senast 2/10 till: magdalena.ohrstedt@kindwalls.se

Har du frågor om tjänsten kan du ringa Magdalena 076-7987910