Lediga jobb

 

 

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

– Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

– En fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

– Goda förtjänstmöjligheter.    

—————————————————————————————————————–

 

Erfaren Ford tekniker

Huvudsakliga arbetsuppgifter:                                                                                                                                   Som bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Ford. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav: För att arbeta som bilmekaniker på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har flera års erfarenhet av att arbeta både med FORD personbilar samt även FORD transportbilar. Du bör ha goda kunskaper inom Ford samt vara utbildad Fordtekniker och ha genomfört ett antal kurser i Enköping.

Personliga egenskaper: Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2018-10-02

Välkommen med din ansökan till: magdalena.ohrstedt@kindwalls.se Har du frågor om tjänsten kan du ringa verkstadschef Magdalena Öhrstedt 076-7987910

 


                                                                                                                                                          

 

Vi söker erfaren reservdelsman/kvinna till vår fullserviceverkstad i Bredäng.

Arbetsbeskrivning

Som reservdelsman kommer du dels att arbeta med att serva bilverkstaden med reservdelar, sälja reservdelar över disk, göra reservdelsbeställningar, sköta lagerhantering, du ska även kunna hjälpa till med garantier samt boka in kunder.

Din profil

För arbetet krävs en bakgrund från fordonsbranschen. Tekniskt intresserad samt ha kunskap om fordonskomponenter. Tjänsten som reservdelsman kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal samt externt med kunder. En nöjd kund bör vara det viktigaste för dig. Du ska kunna jobba med varierande arbetsuppgifter och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenhet och socialkompetens är meriterande.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning på gymnasienivå med fordonsinriktning. Utbildning utöver detta är meriterande. Ett par års erfarenhet av att arbeta med service eller liknande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten och vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av arbete med specifikt reservdelar. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem.Du har goda datakunskaper, gärna inom Officepaketet och det är meriterande om du dessutom har systemkunskaper inom Automaster.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2018-10-02

Välkommen med din ansökan till daniel.ohrstedt@kindwalls.se  Har du frågor om tjänsten kan du ringa Daniel på 070-2028440