Lediga jobb

 

 

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

– Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

– En fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

– Goda förtjänstmöjligheter.                                                                                                                                                                   

Vi söker reservdelsman/kvinna till vår fullserviceverkstad i Bredäng.

Arbetsbeskrivning

Som reservdelsman kommer du dels att arbeta med att serva bilverkstaden med reservdelar, sälja reservdelar över disk, göra reservdelsbeställningar, sköta lagerhantering, du ska även kunna hjälpa till med garantier samt boka in kunder.

Din profil

För arbetet krävs en bakgrund från fordonsbranschen. Tekniskt intresserad samt ha kunskap om fordonskomponenter. Tjänsten som reservdelsman kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal samt externt med kunder. En nöjd kund bör vara det viktigaste för dig. Du ska kunna jobba med varierande arbetsuppgifter och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenhet och socialkompetens är meriterande.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning på gymnasienivå med fordonsinriktning. Utbildning utöver detta är meriterande. Ett par års erfarenhet av att arbeta med service eller liknande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten och vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av arbete med specifikt reservdelar. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem.Du har goda datakunskaper, gärna inom Officepaketet och det är meriterande om du dessutom har systemkunskaper inom Automaster.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2019-05-30

Välkommen med din ansökan till daniel.ohrstedt@kindwalls.se  Har du frågor om tjänsten kan du ringa Daniel på 070-2028440