Lediga jobb

 

Vi söker erfaren skaderäknare till vårt  skadecenter i Barkarby

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skaderäknare blir du vårt ansikte utåt gentemot kunderna, du skapar och bibehåller goda relationer till försäkringsbolag och ansvarar för kalkyler och skadeberäkning. Du kommer att arbeta med skadebesiktning av bilplåtskador och utföra skadeberäkningar i Cabas och då ingår även planering och prissättning. I dina arbetsuppgifter ingår också att sälja verkstadstjänster, skapa arbetsorder i samarbete med bildelsavdelning och försäkringsbolag samt ge professionell kundrådgivning. Arbetet innehåller också en hel del logistik och att underhålla arbetsrutiner.

Kompetenskrav                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   För att lyckas i rollen som skaderäknare bör du ha fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning Karosseri/Lack eller motsvarande. Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete med bilskador. Du är van vid kundkontakter, har hög servicenivå samt god administrativ förmåga och datorvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till våra kunder. Du har gott omdöme, prioriteringsförmåga och en positiv kommunikationsstil.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2020-06-15

Välkommen med din ansökan till magdalena.ohrstedt@kindwalls.se  Har du frågor om tjänsten kan du ringa Magdalena på 076-7987910