Lediga jobb

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

-Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

-En lite mer personlig fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

-Fast lön och kollektivavtal.


—————————————————————————————–

Vi söker erfaren bilmekaniker till vår verkstad i Barkarby

Som bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning av bilar. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Peugeot, Ford och Mazda. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.
Kompetenskrav:

För att arbeta som bilmekaniker på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta både med Ford, Mazda och Peugeot personbilar samt även transportbilar. Du skall klara av både enklare servicearbeten samt även kunna utföra felsökningar av elfel, byte av koppling, byte kamrem, läsa kopplingsscheman etc.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund och ha förmågan att vara inställd på att hitta lösningar istället för att se problem. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål och hjälper varandra.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2020-03-30

Välkommen med din ansökan till magdalena.ohrstedt@kindwalls.se eller tel nr: 076-7987910

 ——————————————————————————————————————————-

————————————————————————————————————————-