Lediga jobb

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

-Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

-En lite mer personlig fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

-Fast lön.


Varumärket Kindwalls etablerades redan 1932. Sedan augusti 2012 äger Daniel Öhrstedt tillsammans Magdalena Öhrstedt företaget. I dagsläget finns två fullserviceverkstäder både norr och söder om Stockholm City. VI är auktoriserade för Ford, Mazda, Peugeot, Honda samt utvalt Saab parts Center.

Kindwalls omsätter ca 55 miljoner kronor och 43 st skickliga medarbetare möter omkring 5.500 st kunder varje år.

-”Kindwalls kunder skall mötas av en engagerad och nyfiken personal, och vårt mål är att varje besökare på våra verkstäder skall lämna oss som en nöjd kund” säger Magdalena.

-”Kindwalls skall vara den seriösa och attraktiva samarbetspartnern till bla.försäkringsbolag och de 3 märken vi är auktoriserade för. Vi skall vara ett företag marknaden talar gott om” säger Daniel.


Vi söker erfaren bilmekaniker till vår verkstad i Barkarby

Som bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning av bilar. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Peugeot, Ford och Mazda. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.
Kompetenskrav:

För att arbeta som bilmekaniker på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta både med Ford, Mazda och Peugeot personbilar samt även transportbilar. Du skall klara av både enklare servicearbeten samt även kunna utföra felsökningar av elfel, byte av koppling, byte kamrem, läsa kopplingsscheman etc.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund och ha förmågan att vara inställd på att hitta lösningar istället för att se problem. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål och hjälper varandra.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2019-11-15

Välkommen med din ansökan till magdalena.ohrstedt@kindwalls.se eller tel nr: 076-7987910

 ——————————————————————————————————————————-

Vi söker bilplåtslagare/bilskadereparatörer till båda våra verkstäder, Barkarby och Bredäng.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som bilskadereparatör arbetar du med att laga krockskadade bilar genom att byta och rikta karosser, göra svets- och limarbeten i plåt och plast, förbereda för lackering och även demontera och montera teknisk utrustning. I arbetet samverkar du med skadeberäknare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:För att arbeta som bilplåtslagare på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning på skadereparation alternativt plåtslagarutbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med bilskadereparationer samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.


Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2019-11-15

Välkommen med din ansökan till

  • daniel.ohrstedt@kindwalls.se   tel nr:070-2028440 för tjänsten i BREDÄNG
  • magdalena.ohrstedt@kindwalls.se tel nr: 076-7987910 för tjänsten i BARKARBY

 

————————————————————————————————————————-

Vi söker erfaren skaderäknare till vår verkstad i Barkaryb.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som skaderäknare blir du vårt ansikte utåt gentemot kunderna, du skapar och bibehåller goda relationer till försäkringsbolag och ansvarar för kalkyler och skadeberäkning. Du kommer att arbeta med skadebesiktning av bilplåtskador och utföra skadeberäkningar i Cabas och då ingår även planering och prissättning. I dina arbetsuppgifter ingår också att sälja verkstadstjänster, skapa arbetsorder i samarbete med bildelsavdelning och försäkringsbolag samt ge professionell kundrådgivning. Du kommer arbeta nära både bilplåtslagare och billackerare och följer bilen från den kommer in på verkstaden och gör ev tillägg och justeringar av kalkyler löpande och hjälper till i processen att ledtiden blir så kort och effektiv som möjligt då bilen är inne för skadereparation.

Kompetenskrav :                                                                                                        

För att lyckas i rollen som skaderäknare bör du ha fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning Karosseri/Lack eller motsvarande. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av arbete med bilskador och har gått CABAS utbildning och har kunskap i plastreparation och att kunna beräkna dessa ytor. Du är van vid kundkontakter, har hög servicenivå samt god administrativ förmåga och datorvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till våra kunder. Du har gott omdöme, prioriteringsförmåga och en positiv kommunikationsstil samt att du trivs med att jobba i ett högt tempo.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2019-11-15

Välkommen med din ansökan till

magdalena.ohrstedt@kindwalls.se  eller på telefon nr 076-7987910