Lediga jobb

 

 

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

– Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

– En fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

– Goda förtjänstmöjligheter.

 

—————————————————————————————————————–

Vi söker duktig skaderäknare till Barkarby

 

Dina arbetsuppgifter
Som skaderäknare blir du vårt ansikte utåt gentemot kunderna, du skapar och bibehåller goda relationer till försäkringsbolag och ansvarar för kalkyler och skadeberäkning. Du kommer att arbeta med skadebesiktning av bilplåtskador och utföra skadeberäkningar i Cabas och då ingår även planering och prissättning. I dina arbetsuppgifter ingår också att sälja verkstadstjänster, skapa arbetsorder i samarbete med bildelsavdelning och försäkringsbolag samt ge professionell kundrådgivning. Arbetet innehåller också en hel del logistik          och att underhålla arbetsrutiner.
Om dig
Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till våra kunder. Du har gott omdöme, prioriteringsförmåga och en positiv kommunikationsstil. För att lyckas i rollen som skaderäknare bör du ha fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning Karosseri/Lack eller motsvarande. Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete med bilskador. Du är van vid kundkontakter, har hög servicenivå samt god administrativ förmåga och datorvana. B-körkort är ett krav.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2017-09-30

 

                                                                                                                                                                                                                                ————————————————————————————————————————————                                                        

Vi söker erfaren reservdelsman/kvinna till vår fullserviceverkstad i Bredäng.

Arbetsbeskrivning

Som reservdelsman kommer du dels att arbeta med att serva bilverkstaden med reservdelar, sälja reservdelar över disk, göra reservdelsbeställningar, sköta lagerhantering, du ska även kunna hjälpa till med garantier samt boka in kunder.

Din profil

För arbetet krävs en bakgrund från fordonsbranschen. Tekniskt intresserad samt ha kunskap om fordonskomponenter. Tjänsten som reservdelsman kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal samt externt med kunder. En nöjd kund bör vara det viktigaste för dig. Du ska kunna jobba med varierande arbetsuppgifter och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenhet och socialkompetens är meriterande.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning på gymnasienivå med fordonsinriktning. Utbildning utöver detta är meriterande. Ett par års erfarenhet av att arbeta med service eller liknande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten och vi ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av arbete med specifikt reservdelar. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift och hanterar engelska utan större problem.Du har goda datakunskaper, gärna inom Officepaketet och det är meriterande om du dessutom har systemkunskaper inom Automaster.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2017-09-30

Välkommen med din ansökan till daniel.ohrstedt@kindwalls.se  Har du frågor om tjänsten kan du ringa Daniel på 070-2028440

 


Ansvarig Peugeot mekaniker/TA till vår verkstad i Barkarby

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som bilmekaniker/TA utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning på Peugeot. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Peugeot. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:

För att arbeta som bilmekaniker på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta både med Peugeot personbilar samt även Peugeot transportbilar. Du bör ha goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. Erfarenhet av att arbeta med även Mazda eller Ford är meriterande.B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2017-09-30

Välkommen med din ansökan till magdalena.ohrstedt@kindwalls.se  Har du frågor om tjänsten kan du ringa Magdalena 076-798 79 10