Lediga jobb

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

-Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

-En lite mer personlig fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

-Fast lön.


Varumärket Kindwalls etablerades redan 1932. Sedan augusti 2012 äger Daniel Öhrstedt tillsammans Magdalena Öhrstedt företaget. I dagsläget finns två fullserviceverkstäder både norr och söder om Stockholm City. VI är auktoriserade för Ford, Mazda, Peugeot, Honda samt utvalt Saab parts Center.

Kindwalls omsätter ca 53 miljoner kronor och 39 st skickliga medarbetare möter omkring 5.500 st kunder varje år.

-”Kindwalls kunder skall mötas av en engagerad och nyfiken personal, och vårt mål är att varje besökare på våra verkstäder skall lämna oss som en nöjd kund” säger Magdalena.

-”Kindwalls skall vara den seriösa och attraktiva samarbetspartnern till bla.försäkringsbolag och de 3 märken vi är auktoriserade för. Vi skall vara ett företag marknaden talar gott om” säger Daniel.


 

 

Vi söker erfaren bilplåtslagare till vår verkstad i Barkarby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som bilskadereparatör arbetar du med att laga krockskadade bilar genom att byta och rikta karosser, göra svets- och limarbeten i plåt och plast, förbereda för lackering och även demontera och montera teknisk utrustning. I arbetet samverkar du med skadeberäknare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:För att arbeta som bilplåtslagare på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning på skadereparation alternativt plåtslagarutbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med bilskadereparationer samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

——————————————————————————————————————–

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2019-09-01

Välkommen med din ansökan till

  • magdalena.ohrstedt@kindwalls.se tel: 076-798 79 10

 

————————————————————————————————————————-