BILLACKERARE OCH SKADERÄKNARE SÖKES TILL BARKARBY


Vi erbjuder dig:

– Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

– En fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

– Goda förtjänstmöjligheter.    


Skaderäknare till vår verkstad i Barkarby

Huvudsakliga arbetsuppgifter Som skaderäknare blir du vårt ansikte utåt gentemot kunderna, du skapar och bibehåller goda relationer till försäkringsbolag och ansvarar för kalkyler och skadeberäkning. Du kommer att arbeta med skadebesiktning av bilplåtskador och utföra skadeberäkningar i Cabas och då ingår även planering och prissättning. I dina arbetsuppgifter ingår också att sälja verkstadstjänster, skapa arbetsorder i samarbete med bildelsavdelning och försäkringsbolag samt ge professionell kundrådgivning. Arbetet innehåller också en hel del logistik och att underhålla arbetsrutiner.

Kompetenskrav                                                                                                          

För att lyckas i rollen som skaderäknare bör du ha fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning Karosseri/Lack eller motsvarande. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av arbete med bilskador. Du är van vid kundkontakter, har hög servicenivå samt god administrativ förmåga och datorvana. B-körkort är ett krav.

Din personlighet

Värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.
B-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2018-02-28

Ansökan skickas till verkstadschef Magdalena Öhrstedt

magdalena.ohrstedt@kindwalls.se
telefon: 076-7987919

———————————————————————————————————————

Erfaren billackerare till vår verkstad i Barkarby sökes!

Om dig
Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både kunder och medarbetare. Vi tror att du är effektiv, social, ansvarsfull och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat. Att hitta lösningar-ej fastna i problem, att vara spindeln i nätet på lackeringen och att känna yrkesstoltet värdesätter vi högt. 
Dina arbetsuppgifter
Som billackerare på Kindwalls samverkar du med skadeberäknare, bilplåtslagare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. I dagsläget är det 3 personer som arbetar på lackeringen men vi kommer behöva bli fler. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en mer ledande roll på en billackering, du är van att planera jobben, samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. Du ansvarar för inköp av färg och diverse förbrukningsmaterial från våra leverantörer samt ser till att flödet och planeringen på lackeringen flyter på och blir så effektivt som möjligt. Vi använder Standox som färgleverantör och ser gärna att du är van med deras färger samt att du även är plastutbildad och kan göra plastreparationer. Du skall kunna arbeta självständigt i Cabas. B-körkort är ett krav och även att du skriver samt talar flytande svenska.

Varaktighet/Arbetstid Tills vidare, heltid (provanställning tillämpas)

Lön Fast lön

Sista ansökningsdag 2018-02-28

Ansökan skickas till verkstadschef Magdalena Öhrstedt

magdalena.ohrstedt@kindwalls.se
telefon: 076-7987919