REDO FÖR NYA UTMANINGAR? NU SÖKER VI FLER BILMEKANIKER

 

Kindwalls verkstäder satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig:

– Märkesverkstad med duktiga kollegor och god stämning.

-Utbildning och utveckling.

– En fullserviceverkstad med varierande arbetsuppgifter.

– Goda förtjänstmöjligheter.  

—————————————————————————————————————————

Erfaren Ford tekniker

Huvudsakliga arbetsuppgifter                                                                                                                                 

Som bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Ford. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:

För att arbeta som bilmekaniker på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har flera års erfarenhet av att arbeta både med FORD personbilar samt även FORD transportbilar. Du bör ha goda kunskaper inom Ford samt vara utbildad Fordtekniker och ha genomfört ett antal kurser i Enköping.

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Anställning omgående, fast lön!


 

Peugeot mekaniker/TA

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Peugeot bilmekaniker utför du alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökning av bilar. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen för Peugeot. I arbetet samverkar du med verkstadschef och bildelsavdelningen för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Kompetenskrav:

För att arbeta som bilmekaniker på Kindwalls verkstäder vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta både med Peugeot personbilar samt även Peugeot transportbilar. Minimikrav är att du gått Peugeots grundkurser i Mjölby samt en viljan att utbilda dig till TA om du ej redan är det idag.

Personliga egenskaper: 

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål

Anställning omgående, fast lön.

 


 

Just nu! Vill du jobba hos oss under däcksäsongen på verkstaden och skifta hjul? Vi behöver dig från slutet av mars och några veckor framåt beroende på väder.

Vi behöver extrapersonal i Barkarby för att skifta hjul, omläggning samt balansering av däck.                          Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med dessa arbetsuppgifter. Vana krävs! Timanställning.

 


Är du intresserad av någon av dessa tjänster? kontakta Magdalena Öhrstedt tel:076-798 79 19, eller e-post: magdalena.ohrstedt@kindwalls.se. Varmt välkommen med din ansökan!